Erhvervsopbevaring

Spar din sælger for unødvendige kilometer på landevejen  
Vi ligger 10 sekunder fra motorvejsafkørsel 59 Fredericia og tilbyder boxe i alle størrelser.  


Sikrede depotrum

Alle vores boxrum er lukkede rum og sikrede med videoovervågning, alarm, indhegning og adgangskontrol, så du trygt kan opbevare dine vare og erhvervsejendele hos os.

Fleksibel lagerplads
Hos Boxleje.dk har vi boxrum i mange størrelser, og hvis virksomhedens behov for lagerplads skulle ændre sig, kan du let skifte til et større eller mindre depotrum. 

Let tilgængeligt lagerhotel
Din virksomhed har fuld adgang til vores lager fra kl. 06 – 22 hver dag, så dine varer og materialer er tilgængelige, når du skal bruge det. Der er mulighed for egen nøgleboks med kode, så nøglerne til boxrummet altid er tilgængelige.    

Vi modtager og sender gratis dine varer

Som erhvervsdrivende har du mulighed for at få dine varer leveret direkte til dit boxrum. Vores personale står klar til at tage imod dine varer i åbningstiderne og kører dem også gerne ind i dit boxrum, hvis du ønsker det. Vi sender også gerne dine varer, hvis de ligger pakket og klar.   

Godkendt af fødevarestyrelsen

Boxleje.dk er godkendt af fødevarestyrelsen med virksomhedstype "Engroshandel uden animalske fødevarer" hvilket betyder, at engrosvirksomheder trygt kan opbevare fødevarer og/eller fødevarekontaktmaterialer i vores boxe.

Professionelle faciliteter

Der står altid hjælpemidler til rådighed ved aflæsningsstedet i form af transportvogne, sækkevogne og palleløftere, så du let kan transportere dine varer til og fra dit boxrum. Hvis der er behov for en gaffeltruck, kan vi også klare det med en uges varsel.

Er Boxleje.dk løsningen for din virksomhed?
Har din virksomhed brug for lagerplads i Fredericia, så kontakt os på telefon 21 54 90 20 for at høre mere om vores løsning til erhvervsopbevaring. Vi fremviser også gerne vores boxrum, før du beslutter dig. Det er helt uforpligtende. 

Erhverv