Lagerhotel Fredericia nær Middelfart

Lej et lager i vores lagerhotel i Fredericia, nær Middelfart. Vi har depotrum og opbevaringsrum, der kan bruges som fjernlager til erhverv eller opmagasinering til private.

Lagerudlejning til erhverv og private

Hos Boxleje.dk finder du et veludstyret og velsikret lagerhotel i Fredericia med overvågning og klimasikring, så du undgår at dine ting bliver stjålet eller mugner på grund af temperaturforskelle. Vi sikrer nemlig ikke kun vores lagre med låse og anden sikkerhed, men også med klimakontrol.

Ved at have den samme temperatur på hele vores lagerhotel nær Middelfart, hele året rundt, undgår vi nemlig at vores kunders ting går i stykker eller påvirkes af klimaet. Derfor har vi altid 16°C, så dit fjernlager eller opbevaring altid er sikret, mens det er i vores varetægt.

Lej således et lager, der både er sikret mod indbrudstyve, vind og vejr. Med god skybrudssikring kommer der heller ikke vand ind.

Lej et lager som fjernlager

Vælger du lagerudlejning hos Boxleje.dk til fjernlager, kan vi ikke blot være behjælpelige med klima- og indbrudssikrede faciliteter, men også de perfekte forhold til lagring af produkter og varer. Vi har nemlig:

  • Afsikrede lagerrum med videoovervågning
  • Modtagelse og afsendelse af erhvervspakker
  • Fødevaregodkendte depoter
  • Temperaturregulerede arealer, så der ingen risiko er for mug
  • Indendørs af- og pålæsning
  • Adgang og opbevaring på alle ugens dage mellem kl. 06-22
  • Udstyr til transport og læsning

Lej et lager på vores lagerhotel som fjernlager nær Middelfart og Fredericia, når du enten skal have ekstra plads til din forretning, vil have gode opbevaringsmuligheder nær din adresse eller bare sikker lagerudlejning.

Lagerhotel nær Fredericia og Middelfart med god plads

Udlejning af lager på vores lagerhotel i Fredericia

Vælger du lagerudlejning på vores lagerhotel, sikrer vi de bedste forhold for dine ejendele, om det er fjernlager til erhverv, lager til private eller noget helt tredje.

Kontakt os for at høre mere om muligheder for udlejning af lager efter dine behov. Find depotrum i alle størrelsesforhold. Vi har alt fra 2 m3 (0,65 m2) til 112 m3 (30,78 m2), så der er mulighed for at imødekomme langt de fleste behov. Lad os høre mere om hvad dine er.

Ring direkte til os på telefon: +45 70 44 46 19 eller skriv en mail til os på info@boxleje.dk, for mere information. Du kan også udfylde vores kontaktformular nedenfor. Find også udlejning af garager hos Boxleje.dk.

Tøv ikke med at spørge, vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Eller

Ring på +45 21 54 90 20