Sådan gør du

Indflytning, betaling, fraflytning

Indflytning

Lejemålet starter, når du har brug for det. Der skal blot foreligge en underskrevet kontrakt og betaling for første lejeperiode. Kontrakten laves i vores åbningstider.

Når du flytter ind, er det altid muligt, at læsse dine ting af i tørvejr.

Der står altid hjælpemidler til rådighed ved aflæsningsstedet i form af transportvogne, sækkevogne og palleløftere, så du let kan få dine ting fra bilen til dit boksrum.

Gratis flyttetrailer

For at gøre din flytning så nem som mulig, kan du låne en trailer gratis hos os en dag til indflytning og en dag til udflytning. Du skal blot kontakte os i vores åbningstid og reservere en trailer den dag du ønsker at låne den. Husk at reserver en trailer i god tid, så du er sikker på, at der er en til dig.

Hvis du skal bruge en trailer til andet, koster det 150 kr. om dagen.

Betaling af lejemål

Lejen betales forud en gang om måneden. Lejen forfalder til betaling d. 1. i hver måned. Betaling for første lejeperiode sker i forbindelse med kontraktskrivningen. 

Tilmeld dig Betalingsservice nemt og hurtigt

Fraflytning

Lejemålet kan til enhver tid opsiges til udgangen af en måned. Vi skal have din opsigelse senest d. 15 i den måned du ønsker at flytte ud i.

Boksrummet skal efterlades i pæn stand, som da du flyttede ind i det. Der står koste til rådighed ved aflæsningsstedet, så du har mulighed for at feje rummet, når det er tømt.

Nøgler samt lås til boks rummet tager du med dig eller afleverer på vores kontor eller i vores postkasse, hvis du ikke selv vil beholde dem.

Tøv ikke med at spørge, vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Eller

Ring på +45 21 54 90 20