Lagerhotel – fjernlager i Fredericia nær Middelfart

Spar din sælger for unødvendige kilometer på landevejen

Vi ligger lige ved motorvejsafkørsel 59 Fredericia og tilbyder bokse i alle størrelser.


Play Video

Har din virksomhed behov for et lagerhotel Fredericia, har vi løsningen!

Hos Boxleje.dk nær Middelfart, tilbyder vi depot udlejning og udlejning af lager og garager med service og gode faciliteter!

Vi tilbyder depot udlejning og garager i mange forskellige størrelser fra 2 m3 til 112 m3, i alt 510 bokse, herunder lagerrum med direkte port.

Centralt fjernlager Fredericia ved Middelfart

Boxleje.dk er et moderne lagerhotel i Fredericia nær Middelfart, beliggende i centrum af Danmark – KUN 10 sekunder fra motorvejsafkørsel 59.

Ved leje af et lager får du en fleksibel lagerstyring og variable lageromkostninger, der altid matcher dit behov for lagerplads. Du kan benytte vores fjernlager nær Middelfart, hvis du har brug for et lager til dine varer, som bl.a. dine sælgere kan benytte som deres centrale lager i Danmark.

Moderne og fleksibel lagerløsning nær Middelfart

Vi har depot til leje for alle, uagtet om du har behov for lidt eller meget lagerplads. Vi udlejer både garager, depotrum og topmoderne lagerrum i mange forskellige størrelser og hvis virksomhedens behov for lagerplads skulle ændre sig, kan du let skifte til et større eller mindre depotrum.

Ved leje af lager hos Boxleje.dk får du sikker og nem opbevaring tæt på Middelfart.

Døgnåbent depot udlejning i Fredericia

Hos Boxleje.dk tilbyder vi et lagerhotel i Fredericia, som er tilgængeligt hele døgnet.

Du kan bruge dit lagerrum, uanset om du har behov for at opbevare varer, udstyr, arbejdsredskaber, møbler og meget andet.

Lagerudlejning med gode faciliteter

Vi har kunder fra mange forskellige brancher og fra hele Danmark, som sparer meget tid på landevejen ved at have et centralt sted i Danmark at opbevare deres varer. Samtidig har vi gjort det nemt at sende og modtage varer. Vi tilbyder også hjælpemidler, som gør det nemt at transportere varerne til og fra dit boksrum.

Sikrede depotrum i vores lagerhotel nær Middelfart

Alle vores bokse er sikrede med videoovervågning, alarm, indhegning og adgangskontrol, så du trygt kan opbevare dine vare og erhvervsejendele hos os. Vi sørger altid for at holde sikkerheden helt i top, så du trygt kan efterlade dine varer eller ejendele i et sikkert depotrum.

Vi modtager og sender gratis dine varer

Som erhvervsdrivende har du mulighed for at få dine varer leveret direkte til dit boksrum. Vores personale står klar til at tage imod dine varer i åbningstiderne og kører dem også gerne ind i dit boksrum på vores lagerhotel nær Middelfart, hvis du ønsker det. Vi sender også gerne dine varer, hvis de ligger pakket og klar.

Professionelle faciliteter

Der står altid hjælpemidler til rådighed ved aflæsningsstedet i form af transportvogne, sækkevogne og palleløftere, så du let kan transportere dine varer til og fra dit boksrum. Hvis der er behov for en gaffeltruck, kan vi også klare det med en uges varsel.

Møde-og kontorfacilitet

Som erhvervskunde har du adgang til vores kunderum, hvor du har fri WI-FI og mulighed for at printe. Her kan du evt. holde møder eller printe pakkelabels mv. og kan brygge dig en kop kaffe. Vi glæder os til byde dig velkommen i vores moderne lagerhotel nær Middelfart.

Godkendt af fødevarestyrelsen

Boxleje.dk er godkendt af fødevarestyrelsen med virksomhedstype “Engroshandel uden animalske fødevarer” hvilket betyder, at engrosvirksomheder trygt kan opbevare fødevarer og/eller fødevarekontaktmaterialer i vores bokse.

Er Boxleje.dk løsningen for din virksomhed?

Har din virksomhed brug for lagerplads i Fredericia, så kontakt os på telefon 70 44 46 19 for at høre mere om vores løsning til erhvervsopbevaring. Vi fremviser også gerne vores boksrum, før du beslutter dig. Det er helt uforpligtende.

Bemærk at der tillægges 25 % moms ved erhverv og at vores låse til boksene koster 100 kr.