74 / 100 SEO Score
ERHVERVSOPBEVARING HOS BOXLEJE.DK FREDERICIA. -Har din virksomhed behov for lagerplads, har vi løsningen!

Erhvervsopbevaring

Spar din sælger for unødvendige kilometer på landevejen  
Vi ligger lige ved motorvejsafkørsel 59 Fredericia og tilbyder bokse i alle størrelser.

Preben fra Eurowagon

ERHVERVSOPBEVARING HOS BOXLEJE.DK FREDERICIA

Har din virksomhed behov for lagerplads, har vi løsningen!

Boxleje.dk Fredericia er et moderne lagerhotel, beliggende i centrum af Danmark – KUN 10 sekunder fra motorvejsafkørsel 59 Fredericia. Vi udlejer garager og lagerrum i mange forskellige størrelser fra 2 m3 til 112 m3, i alt 464 bokse, herunder lagerrum med direkte port. 

Har din virksomhed pladsmangel eller vil det være en fordel at have et lagerrum centralt beliggende i Danmark? – Så har vi løsningen til dig!

Hos Boxleje.dk Fredericia tilbyder vi et lagerhotel efter dit behov, som er tilgængeligt hele døgnet. Vi har noget for alle, uagtet om du har behov for lidt eller meget lagerplads, da vi udlejer både garager og topmoderne lagerrum i mange forskellige

Du kan bruge dit lagerrum, uanset om du har behov for at opbevare udstyr, arbejdsredskaber, møbler og meget andet. Du kan også benytte vores lagerrum, hvis du har brug for et lager til dine varer, som bl.a. dine sælgere kan benytte som deres centrale lager i Danmark.

Vi har kunder fra mange forskellige brancher og fra hele Danmark, som sparer meget tid på landevejen ved at have et centralt sted i Danmark at opbevare deres varer.

Hvis dette også kunne være en fordel for din virksomhed eller har du bare brug for lagerplads i Fredericia, så kontakt os på telefon 21 54 90 20 for at høre mere om vores løsning til erhvervsopbevaring. Vi fremviser også gerne vores lagerrum, før du beslutter dig. Det er helt uforpligtende.

Professionelle faciliteter

Der står altid hjælpemidler til rådighed ved aflæsningsstedet i form af transportvogne, sækkevogne og palleløftere, så du let kan transportere dine varer til og fra dit boksrum. Hvis der er behov for en gaffeltruck, kan vi også klare det med en uges varsel.

Godkendt af fødevarestyrelsen

Boxleje.dk er godkendt af fødevarestyrelsen med virksomhedstype “Engroshandel uden animalske fødevarer” hvilket betyder, at engrosvirksomheder trygt kan opbevare fødevarer og/eller fødevarekontaktmaterialer i vores bokse.

Vi modtager og sender gratis dine varer

Som erhvervsdrivende har du mulighed for at få dine varer leveret direkte til dit boksrum. Vores personale står klar til at tage imod dine varer i åbningstiderne og kører dem også gerne ind i dit boksrum, hvis du ønsker det. Vi sender også gerne dine varer, hvis de ligger pakket og klar.

Sikrede depotrum

Alle vores bokse er lukkede rum og sikrede med videoovervågning, alarm, indhegning og adgangskontrol, så du trygt kan opbevare dine vare og erhvervsejendele hos os.

Fleksibel lagerplads

Hos Boxleje.dk har vi boksrum i mange størrelser, og hvis virksomhedens behov for lagerplads skulle ændre sig, kan du let skifte til et større eller mindre depotrum.

Erhvervsopbevaring

Er Boxleje.dk løsningen for din virksomhed?

Har din virksomhed brug for lagerplads i Fredericia, så kontakt os på telefon 21 54 90 20 for at høre mere om vores løsning til erhvervsopbevaring. Vi fremviser også gerne vores boksrum, før du beslutter dig. Det er helt uforpligtende.

Bemærk at der tillægges 25 % moms ved erhverv og at vores låse til boksene koster 100 kr.