Erhvervsopbevaring

Spar din sælger for unødvendige kilometer på landevejen  
Vi ligger lige ved motorvejsafkørsel 59 Fredericia og tilbyder bokse i alle størrelser.

Preben fra Eurowagon

Professionelle faciliteter

Der står altid hjælpemidler til rådighed ved aflæsningsstedet i form af transportvogne, sækkevogne og palleløftere, så du let kan transportere dine varer til og fra dit boksrum. Hvis der er behov for en gaffeltruck, kan vi også klare det med en uges varsel.

Godkendt af fødevarestyrelsen

Boxleje.dk er godkendt af fødevarestyrelsen med virksomhedstype “Engroshandel uden animalske fødevarer” hvilket betyder, at engrosvirksomheder trygt kan opbevare fødevarer og/eller fødevarekontaktmaterialer i vores bokse.

Vi modtager og sender gratis dine varer

Som erhvervsdrivende har du mulighed for at få dine varer leveret direkte til dit boksrum. Vores personale står klar til at tage imod dine varer i åbningstiderne og kører dem også gerne ind i dit boksrum, hvis du ønsker det. Vi sender også gerne dine varer, hvis de ligger pakket og klar.

Sikrede depotrum

Alle vores bokse er lukkede rum og sikrede med videoovervågning, alarm, indhegning og adgangskontrol, så du trygt kan opbevare dine vare og erhvervsejendele hos os.

Fleksibel lagerplads

Hos Boxleje.dk har vi boksrum i mange størrelser, og hvis virksomhedens behov for lagerplads skulle ændre sig, kan du let skifte til et større eller mindre depotrum.

Er Boxleje.dk løsningen for din virksomhed?

Har din virksomhed brug for lagerplads i Fredericia, så kontakt os på telefon 21 54 90 20 for at høre mere om vores løsning til erhvervsopbevaring. Vi fremviser også gerne vores boksrum, før du beslutter dig. Det er helt uforpligtende.

Bemærk at der tillægges 25 % moms ved erhverv og at vores låse til boksene koster 100 kr.