Lagerhotel – fjernlager i Fredericia nær Middelfart

Spar din sælger for unødvendige kilometer på landevejen

Vi ligger lige ved motorvejsafkørsel 59 Fredericia og tilbyder bokse i alle størrelser.

Play Video

ERHVERVSOPBEVARING HOS BOXLEJE.DK FREDERICIA

Har din virksomhed behov for et lagerhotel Fredericia, har vi løsningen!

Boxleje.dk er et moderne lagerhotel i Fredericia nær Middelfart, beliggende i centrum af Danmark – KUN 10 sekunder fra motorvejsafkørsel 59. Vi tilbyder depot udlejning og garager i mange forskellige størrelser fra 2 m3 til 112 m3, i alt 464 bokse, herunder lagerrum med direkte port. 

Lej et lager – fleksibel lagerudlejning

Har din virksomhed pladsmangel og mangler et depotrum Fredericia? Eller vil det være en fordel at have et fjernlager i Fredericia ved Middelfart centralt beliggende i Danmark? Lej depotrum hos Boxleje – vi har fleksibel udlejning af lager og løsningen til dig, når du booker depot udlejning!

Depot udlejning i alle størrelser

Hos Boxleje.dk tilbyder vi et lagerhotel i Fredericia tæt på Middelfart efter dit behov, som er tilgængeligt hele døgnet. Vi har depot til leje for alle, uagtet om du har behov for lidt eller meget lagerplads, da vi udlejer både garager og topmoderne lagerrum i mange forskellige størrelser.

Du kan bruge dit lagerrum, uanset om du har behov for at opbevare udstyr, arbejdsredskaber, møbler og meget andet. Du kan også benytte vores lagerrum, hvis du har brug for et lager til dine varer, som bl.a. dine sælgere kan benytte som deres centrale lager i Danmark.

Central lager udlejning

Vi har kunder fra mange forskellige brancher og fra hele Danmark, som sparer meget tid på landevejen ved at have et centralt sted i Danmark at opbevare deres varer.

Lej fjernlager Fredericia ved Middelfart

Hvis leje af depotrum eller lagerudlejning kunne være en fordel for din virksomhed, så kontakt os på telefon 70 44 46 19 for at høre mere om vores løsning til erhvervsopbevaring. Vi fremviser også gerne vores lagerrum, før du beslutter dig. Det er helt uforpligtende at få fremvist vores lokaler til leje af depotrum.

Sikrede depotrum

Alle vores bokse er sikrede med videoovervågning, alarm, indhegning og adgangskontrol, så du trygt kan opbevare dine vare og erhvervsejendele hos os.

Vi modtager og sender gratis dine varer

Som erhvervsdrivende har du mulighed for at få dine varer leveret direkte til dit boksrum. Vores personale står klar til at tage imod dine varer i åbningstiderne og kører dem også gerne ind i dit boksrum, hvis du ønsker det. Vi sender også gerne dine varer, hvis de ligger pakket og klar.

Professionelle faciliteter

Der står altid hjælpemidler til rådighed ved aflæsningsstedet i form af transportvogne, sækkevogne og palleløftere, så du let kan transportere dine varer til og fra dit boksrum. Hvis der er behov for en gaffeltruck, kan vi også klare det med en uges varsel.

Møde- kontorfacilitet

Som erhvervskunde har du adgang til vores kunderum, hvor du har fri WI-FI og mulighed for at printe. Her kan du evt. holde møder eller printe pakkelabels mv.

Fleksibel lagerplads

Hos Boxleje.dk har vi boksrum i mange størrelser, og hvis virksomhedens behov for lagerplads skulle ændre sig, kan du let skifte til et større eller mindre depotrum.

Godkendt af fødevarestyrelsen

Boxleje.dk er godkendt af fødevarestyrelsen med virksomhedstype “Engroshandel uden animalske fødevarer” hvilket betyder, at engrosvirksomheder trygt kan opbevare fødevarer og/eller fødevarekontaktmaterialer i vores bokse.

Er Boxleje.dk løsningen for din virksomhed?

Har din virksomhed brug for lagerplads i Fredericia, så kontakt os på telefon 21 54 90 20 for at høre mere om vores løsning til erhvervsopbevaring. Vi fremviser også gerne vores boksrum, før du beslutter dig. Det er helt uforpligtende.

Bemærk at der tillægges 25 % moms ved erhverv og at vores låse til boksene koster 100 kr.